Тези 5 типа мъже никога не поставят жената на първо място

Понякога колкото и усилия да полагате, любовта просто не е достатъчна. Една от основните причини е, че някои мъже просто имат други приоритети. Може би ви обичат наистина според силите си, но истината е, че не могат да изневерят на природата си.

За тези 5 типа мъже жената никога не е приоритет:

1. Мъжът, който е алфа

Не става дума за мъж с чувство за чест и достойнство, а такъв, който има прекалено високо самочувствие и дели мъжете и жените в различни категории. За него жената е нещо като украса или мило същество, което полага усилия, но никога няма да бъде толкова добра колкото мъжа.

2. Мъжът, който няма цел

Ако мъжът до вас няма своя страст, нищо не го вълнува и ходи на работа като част от ежедневната рутина, най-вероятно е духовно самотен. Такъв човек няма ясна представа дори за самия себе си, обикновено е апатичен и незаинтересован от нищо, което изисква някакво усилие. А връзката изисква много усилие. За такъв мъж жената не е приоритет.

3. Мъжът неудачник

Въпреки че не живеем в миналото, когато консервативното общество полага строги граници между задълженията на мъжете и жените, все пак би било добре мъжът до вас да може да се грижи сам за себе си, а не да очаква вие „да го носите на гръб“ или да бъдете вечното кошче за душевни отпадъци. Подобен човек няма особени очаквания от живота, нито амбиции, той остава безразличен към повечето неща в живота си и ви приема като средство, чрез което да освободи товара си, но не и като ценен и обичан партньор.

4. Вечният вълк единак

Ако мъжът създаде сериозна връзка на по-късни години, а преди това е свикнал да живее сам, е много вероятно да му бъде трудно да пренареди приоритетите си. Човек не се променя лесно. Когато е изградил вече начина си на живот, не очаквайте веднага да обърне всичко с главата надолу. А понякога промяната изобщо не се случва.

5. Страхливецът.

Мъжът, който иска връзка, но само на думи, е истински страхливец. Може би не знае какво иска, може би няма смелост да го постигне, но каквато и да е причината, този човек няма да направи вас свой приоритет. Съветваме ви да си отваряте очите за подобни знаци, които издават скритите черти на характера, защото колкото и да се опитваме, трудно е да се променим.

Преди да се обвържете сериозно, изяснете приоритетите си с човека срещу вас.

 

източник: obekti.bg